Wie zijn wij

In 1970 is de familie Groot naar de Zeeasterweg gekomen. Jan Groot en zijn broer Piet bewerkten het akkerbouwbedrijf. Dit is later overgenomen door de broers Sjaak en Jan Groot. Inmiddels is het niet alleen een akkerbouwbedrijf maar maar doen we aan 'verbrede' landbouw. Dit wil zeggen dat we er nog van alles bij doen. Sjaak runt de zorgboerderij en Jan de akkerbouw.


Sjaak en dochter Astrid hebben allebei de landbouwschool gedaan. Sjaak richting de akkerbouw en Astrid ging voor de veehouderij. Inmiddels hebben Sjaak en Astrid een hele groep enthousiaste en deskundige werknemers om zich heen verzameld die betrokken zijn bij de dagelijkse gang van zaken op de boerderij.


We vinden het leuk om te zien hoe jongelui de handen uit de mouwen steken terwijl ze op school liever niets doen. Of wanneer kinderen plezier hebben in het voeren van bijvoorbeeld de kippen of het plukken van de aardbeien. En wanneer je op je oude dag helemaal zat bent van die vier witte muren om je heen, dan vinden wij het enorm gezellig en leuk om u bij ons te ontvangen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten