Rundvlees


In onze winkel verkopen wij het heerlijke vlees van onze eigen Herefords.

De Hereford stieren, ossen en koeien hebben altijd op onze boerderij en in natuurgebieden van Het Flevolandschap gelopen en een heerlijk leventje gehad. 


Dit ras heeft een vriendelijk en rustig karakter waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor onze zorgboerderij. Iedereen helpt ze te verzorgen! ’s Winters staan de koeien lekker binnen op stal. In het voorjaar gaan de koeien weer naar buiten.

Het vlees van Hereford's is gemarmerd. Dit wil zeggen dat het vet niet alleen aan de buitenkant zit maar als hele kleine adertjes door het vlees loopt. Dit maakt het vlees extra mals en smakelijk.

De dieren worden bij slagerij Van Norel Vlees in Oldebroek geslacht. Vervolgens verpakken wij het (vacuüm) in allerlei verschillende porties. Vacuüm verpakken zorgt ervoor dat het langer vers blijft.

U bent van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken in onze boerderijwinkel. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch of via email (info@hoevevredeveld.nl) contact op te nemen en een bestelling te doen. 
Grotere bestellingen kunnen wij eventueel ook bezorgen.