dinsdag 22 augustus 2017

Nieuw: “vergeten” delen van een rund

Sinds kort worden onze dieren op een iets andere manier gesneden door de slager. Delen die vroeger of in het buitenland erg geliefd zijn, krijgen tegenwoordig steeds meer bekendheid. Wie zich een beetje inleest en iets meer tijd neemt voor de bereiding, heeft met deze (grotere) stukken vlees echt iets moois op de barbecue of in de pan. Allemaal uiteraard afkomstig van onze eigen Herefords.


We hebben nu de volgende delen te koop:

Bavette (ook wel vinkenlap genoemd): € 19,- per kg
Diamanthaas
(ook wel jodenhaas of jodenbiefstuk): €  22,- per kg

Staartstuk
(ook wel picanha): € 20,- per kg

Longhaas
: € 20,- per kg


Vanwege de beperkte hoeveelheid graag even telefonisch of per email contact opnemen als u interesse hebt. We hebben een kleine hoeveelheid op voorraad in de vriescel.
Astrid van Telgen: 06-14154993, info@hoevevredeveld.nl



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen