woensdag 11 april 2012

Nieuwe projecten!

Mensen die de laatste tijd op de boerderij zijn geweest, hebben het wel gemerkt: met het verschijnen van de zon, zijn we actief begonnen om gezamelijk enkele leuke projectjes uit te werken. Twee van deze projecten zijn inmiddels zelfs al bijna helemaal afgerond en we zijn erg blij met het resultaat!


Zo is er de afgelopen tijd door iedereen hard gewerkt aan het maken van een houthok! Hierin kunnen we hout verzamelen om dit in de toekomst in onze kachels te verstoken of te gebruiken voor andere doeleinden. Zo is er een heus 'Houthakkerskamp' ontstaan.

Daarnaast zijn er een groot aantal nieuwe parkeerplaatsen gemaakt. Zeker tijdens spitsuren waren de huidige parkeerplaatsen niet meer voldoende om iedereen de ruimte te geven. Deze drukte is een positieve ontwikkeling natuurlijk, dus is er besloten om een aantal nieuwe parkeerplaatsen te maken! Wij vragen iedereen die goed ter been is om de parkeerplaatsen bij de ingang vrij te laten voor taxi's en deelnemers of bezoekers die slechter ter been zijn.

Een project waar we nog maar net aan begonnen zijn, is het maken van een nieuwe kas! Tussen het hoofdgebouw, de huidige kas en de schuur van Boer Jan zal een nieuwe kas gemaakt worden. Op dit moment is de grond afgegraven en opgevuld met zand. Hiernaast kun je de zandvlakte zien, die onze nieuwe kas zal worden! De komende tijd zal er nog veel gedaan moeten worden voordat we kunnen genieten van de nieuwe kas, maar we kijken er alvast naar uit!
We zullen jullie via de website en twitter op de hoogte houden van de bouw-activiteiten, maar langskomen mag natuurlijk ook altijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten